fOkus

Handelsbetingelser

 

Vi er super taknemmelige for at du ønsker at være kunde her hos fOkus.


Du kan her på siden finde svar på de fleste spørgsmål om handel på fokus-kalender.dk. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. ifokus@fokus-kalender.dk


FRAGT
Vi sender alle pakker til dig via DAO / Coolrunner. Det er hovedsagligt derfor vi har brug for så detaljerede info på dig som kunde. Vi bruger det kun til at bestille fragt - ikke noget som helst andet.

Fragtpris på 41,-dkr i DK. Fragt til udland 79,- dkr.


Vil du sende noget retur?
Så skal du selv betale fragten. Du har altid fuld returret på en ubrugt vare. Vi sender pengene retur til dig så snart vi har afklaret med dig hvad problemet med varen er.
Returvarer skal sendes til:

fOkus c/o Din Planteven, Amagerbrogade 7, 2300 København S.BETALING
Du kan betale med VISA kort og VISA Dankort her online. Har du ikke dette, kan vi stadig finde en MOBILEPAY løsning. Skriv din bestilling og dine kontaktinformationer til ifokus@fokus-kalender.dk - så sender vi en anmodning og sender dine varer så snart vi har modtaget din betaling.. lige som i 'gamle dage'.

Browser du via mobilen, vil ApplePay også poppe op som en betalings mulighed.


LEVERINGSTID
Leveringstid ca. 3-4 dage. Vi gør altid vores bedste for at få jeres ordrer afsted så hurtigt som muligt - også når vi har travlt.


Generelle oplysninger
fOkus
Amagerbrogade 7
2300 København S - Danmark
CVR.:
Tlf.: Ella 60621618 / Julie 26166557
Mail: ifokus@fokus-kalender.dk


PRISER
Alle priser på shoppen er incl. moms og andre afgifter. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer, tekniske fejl samt udsolgte varer.


Sidst opdateret 7. december 2022

Handelsbetingelserne er gældende fra d. 1. januar 2018